Tervuursesteenweg 435, 3061 Leefdaal

Huis Te Koop in Leefdaal

€449.000

Zeer gunstig gelegen instapklare woning in Bertem, vlakbij openbaar vervoer, winkels, E314/E40 etc. Het betreft een rijwoning die het afgelopen jaar werd gerenoveerd en die via een openbare weg (de Foxweg) toegang geeft tot de tuin. Grote troef want je kan achteraan eveneens 2 auto’s parkeren.
Het pand beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met vestiaire, living, open keuken met eetplaats, berging en een badkamer (douche, wc en lavabo).
Op de eerste verdieping bevindt zich een zeer grote slaapkamer (ca.17m²) met een mooi vergezicht, een tweede badkamer (inloopdouche, wc en lavabo) en een wasberging.
De tweede verdieping beschikt tevens over twee grote slaapkamers (+/- 23m²en +/- 16m²). Plafondhoogte van ruim 4 meter geeft een enorm ruimtegevoel en de mogelijkheid voor het maken van een mezzanine en/of dressing in de grootste kamer.
De woning is deels onderkelderd, te betreden via een vaste trap in de leefruimte. Het betreft een ruime en droge kelder, die extra bergruimte biedt.
Via een schuifraam in de keuken kom je op het terras. Mogelijkheid tot het maken van een carport en aanleggen van een tuin.
Kortom aangenaam wonen vlakbij Leuven en Brussel of ideaal als investering!
Elektrische installatie is conform

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

233 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€738

Pand Referentie

T5O2Q850YVB6

142 m2

160 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu