Nieuwstraat 6, 9971 Lembeke

Huis Te Koop in Lembeke

€299.000

Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Steven bellen op het nummer 0468 26 14 60

* Verkoop onder instelprijs*

Lembeke is een landelijke en rustige gemeente die dankzij de N49 en N9 een goede verbinding heeft tot verschillende scholen, winkels en andere accommodaties. Een rustige woonplek met veel mogelijkheden!

In deze moderne woning vinden we op het gelijkvloers een grote open ruimte waar de uitgeruste, open keuken met een inductiekookplaat, vaatwas, oven, …. Aansluitend is er de gezellige leefruimte waar het leuk vertoeven is en gezellig om te zitten. Via het grote raam dat veel licht binnenlaat in de ruimte hebben we rechtstreeks toegang tot het terras en de knusse, zuid gerichte en zonnige tuin. Verder bevindt zich op dit verdiep een prachtige badkamer compleet met ligbad en inloopdouche. Een inkomhal en handige bergruimte maken het gelijkvloers compleet. Op het eerst verdiep bevinden zich 2 van de 3 volwaardige en lichtrijke slaapkamers. Op het derde verdiep bevindt zich de laatste slaapkamer alsook een extra ruimte die flexibel ingevuld kan worden.

Bij deze woning hoort ook een garage die makkelijk bereikbaar is en gebruikt kan worden om een wagen te parkeren of extra bergruimte te maken. De woning is ook voorzien van zonnepanelen die in combinatie met de nieuwe bouw uit 2020 een energetische topprestatie afleveren.

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

163 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€400

Pand Referentie

K26F8XH737C9

Vraagprijzen

02 Dec 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu