Kroonstraat 10, 1750 Lennik

Huis in Lennik

€499.000

Op het gelijkvloers vindt u een garage, twee aparte ingangen; één ingang leidt naar een ruimte die kan dienen voor iemand die een zelfstandige activiteit wilt uitoefenen of voor een studio. (Totaal oppervlakte: 64 m²) De andere ingang leidt naar het woongedeelte. Ook is er een gezellige buitenruimte op het gelijksvloer.

De eerste verdieping is deels gerenoveerd en bestaat uit een toilet, berging, ingerichte landelijke keuken met een keukeneiland, zit-en eetruimte met zicht op en rechtstreekse toegang tot een zuidgericht dakterras met mooi uitzicht.

De tweede verdieping bevat een toilet, ingerichte landelijke badkamer (bad en inloopdouche), twee slaapkamers met in de tweede kamer een extra ruimte die kan dienen als dressing of bureau. De derde verdieping bestaat uit een slaapkamer en een ruimte dat ontplooid kan worden tot badkamer of extra kinderkamer. Extra troeven: Zeer gunstige ligging; centrum Lennik, dicht bij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, winkels, cultuur en veel meer! Verdieping 1,2 en 3 bevinden zich in de laatste afwerkingsfase, met als voordeel dat je het kan afwerken naar eigen smaak!
Grijp UW kans en kom ontdekken welke opties dit UNIEK pand U te bieden heeft!
Voor een bezoek en meer info kan u terecht op het nummer 0479/09.09.09 of via onze e-mail: info@wsb-group.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

149 kWh/m2

Pand Referentie

HOHD6VAYJ1EK

147 m2

160 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

31 Mar 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu