Georges Lemmensstraat 3, 3970 Leopoldsburg

Huis Te Koop in Leopoldsburg

€293.000

Karakteristieke gerenoveerde woning op een rustige locatieLigging:De woning is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 25 minuten in Tessenderlo, 10 minuten in Beringen en op 15 minuten in Lommel. Tevens is er een zeer vlotte verbinding naar de E313 richting Antwerpen, Hasselt, Leuven, ... Leopoldsburg is een gemeente die omgeven is met veel bossen en weiden. Op een afstand van twee kilometer vindt elke inwoner wel een bosomgeving om zich te ontspannen.

Indeling:Inkomhal, keuken, ruime leefruimte, douche ruimte, berging, 3 slaapkamers, badkamer, buiten terras.Omschrijving:Langs de voorzijde betreedt u de woning en komt u binnen in de ruime inkomhal. Links van u bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Rechts is de deur die uitgeeft op de gezellige in landelijke stijl ingerichte leefruimte en keuken welke voorzien is van een prachtig SMEG fornuis, vaatwasser en koelkast. Over de gehele benedenverdieping is dezelfde lichte tegelvloer geplaatst dewelke makkelijk is in onderhoud en past bij elk interieur. Wanneer u vanuit de keuken doorloopt in de leefruimte heeft u via het royale schuifvenster uitzicht en toegang tot de tuin. Aansluitend op de leefruimte is het gastentoilet en de wasplaats gelegen welke volledig is gerenoveerd.  Via de inkomhal kunt u met de brede trap naar boven dewelke uitgeeft op 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde spots en een lichte laminaat vloer. De prachtige in 2021 gerenoveerde badkamer is afgewerkt met tegelvloer, inloop douche, extra toilet en hoogwaardige in eiken afgewerkte dubbele lavabo.
Via de nachthal kunt u met de trap naar de zolderverdieping die is voorzien van een berging en een derde slaapkamer. De derde slaapkamer is afgewerkt met een airco alsook inbouwkasten en de lichte laminaat vloer. De woning geniet een EPC-score B. Extra:- Volledige woning gerenoveerd in 2011- Dubbel beglazing hoogrendementsglas- Badkamer gerenoveerd in 2021
- Alarm beveiliging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

126 kWh/m2

Pand Referentie

30403HY-XOUZ

190 m2

128 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€293.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu