Lommelsesteenweg 57, 3970 Leopoldsburg

Huis Te Koop in Leopoldsburg

€269.000

RUIME STADSWONING MET 4 SLK + TUIN

Vlakbij Leopoldsburg-centrum en met vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten, bevindt zich deze ruime recente woning. Deze woning is gelegen op wandelafstand van supermarkten, winkels, diensten, eetgelegenheden, het openbaar vervoer en op enkele luttele minuten van de haven. Verschillende basisscholen en de middelbare school bevinden zich tevens vlakbij.

De woning werd gebouwd in het jaar 2018 en omvat een bewoonbare oppervlakte van 218 vierkante meter. Via de inkomhal en de glazen deur krijgen we toegang tot de living gevolgd door een geïnstalleerde keuken. Aansluitend treffen wij de wasplaats en het gastentoilet. Het gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming. Een verdieping hoger is er een ruime overloop met twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op het tweede verdiep situeren zich nog twee ruime slaapkamers en een berging.

De achter- en de voortuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achteraan is er nog een terras/tuin om op de warme zomerdagen te genieten.

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een rustige en comfortabele locatie? Dan bent u hiervoor ook aan het juiste adres!

Ontvangt u graag meer info of legt u graag een bezichtiging vast? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 011 30 50 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

SBOQTCF6-7RA

Vraagprijzen

10 Oct 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu