Kapucijnenvoer 125, 3000 Leuven

Huis Te Koop in Leuven

Deze gesloten bebouwing bevindt zich in zeer goede staat van onderhoud en werd de laatste jaren gemoderniseerd.
De woning is voorzien van hoogrendementsbeglazing en de elektrisch keuring is conform AREI.
Bij binnenkomst van de woning vallen de hoge plafonds en grote raampartijen meteen op. Deze zorgen voor veel daglicht en een ruimtelijk gevoel.
Op het gelijkvloers vinden we een voorplaats die nu functioneert als berging, maar deze kan ook ingericht worden als leefruimte, bureau,.. Verder is er een eetkamer met aansluitend de keuken en apart toilet. Via de keuken heb je toegang tot de koer.
Op de eerste verdieping kan je een eerste slaapkamer terugvinden die momenteel is ingericht als leefruimte. Verder is er een moderne badkamer met douche, lavabo en toilet. Naast de badkamer is er een extra kamer waarlangs je de tweede verdieping kan bereiken, deze is momenteel ingericht als dressing.
Op de tweede verdieping kan je nog twee ruime slaapkamers terugvinden.
Tot slot is de woning ook deels onderkelderd. In de kelder kan je de recente, condenserende gaswandketel en waterontkalker terugvinden.
De woning is gelegen op een toplocatie, op slechts enkele minuten van centrum Leuven, er is een vlotte verbinding met E40, E314, openbaar vervoer, winkels,.. Kortom deze woning is ideaal als eerste woning of als investeringspand! Voor de snelle beslisser! Neem nu contact op voor uw bezoek ter plaatse: 0478/95.30.94

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

288 kWh/m2

Pand Referentie

IB6FMB1EM6KR

60 m2

125 m2

3 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

JA

Dagvaarding

NEE

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

NEE

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgebied

Menu