Milseweg 57, 3001 Leuven

Huis Te Koop in Leuven

€498.000

Welkom in Heverlee! In de Milseweg, in de stadsrand van Leuven, kan u deze halfopen bebouwing terugvinden. De private en doodlopende straat biedt u naast rust ook 100% privacy. Vanuit deze begeerde ligging, te midden van de natuur, bereikt u vlot het centrum van Leuven per fiets én snel de oprit autosnelweg met de wagen. Ook natuurliefhebbers halen hier hun hart op door de vele fiets- en wandelroutes. Daarnaast is zowel het commerciële centrum van Heverlee met supermarkten, scholen, treinstation enzovoort, als Abdij van Park en Sportoase te voet of per fiets te bereiken.

De woning bestaat uit een instapklaar, grondig gerenoveerd gedeelte met een loft op de tweede verdieping met masterbedroom, leefruimte en geïnstalleerde keuken. Op de eerste verdieping ligt de tweede slaapkamer en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche.

Het andere gedeelte van de woning staat momenteel casco en werd al voorzien van nieuwe ramen. Hier is voldoende plaats voor een leefruimte, eethoek en keuken op het gelijkvloers en drie kamers op de eerste verdieping. Daarnaast is er meer dan genoeg parkeerplaats, zowel inpandig als buiten, én een grote tuin aanwezig. Het huis omvat ook een kelder.

Klaar om dit uniek project om te toveren tot uw droomhuis? Boek snel uw afspraak ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

YUHI1AJJ0DXR

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€498.000

Menu