Larikslaan 16, 2460 Lichtaart

Huis Te Koop in Lichtaart

€665.000

Uitstekend gelegen gezinswoning op perceel van 1.325m² te Lichtaart!
Deze gezellige villa is gelegen op een perceel van 1.325m² op een rustige en groene locatie nabij het centrum van Lichtaart. De woning omvat een inkomhal met toilet, woonkamer, eetkamer, bureau, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder en zolder. Dit alles gelegen op een residentieel west georiënteerd perceel.

Gelijkvloers:
Inkomhal met gastentoilet en handenwasser waarlangs u toegang heeft tot de leefruimte die via de grote glaspartij een aangenaam uitzicht biedt op de tuin. De leefruimte bestaat uit 3 compartimenten waardoor u de zithoek, eetruimte en bureauruimte kan creëren waar u zelf wenst. Aparte keuken met ruimte voor een eettafel. De keuken is geïnstalleerd met oven, vaatwasmachine, elektrisch kookvuur, koelkast en dubbele lavabo. Aan de keuken grenst een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. In de dubbele garage is er plaats voor het stallen van 2 wagens.

Eerste verdieping:
Op de verdieping bevinden er zich 4 ruime slaapkamers op laminaat. Verder zijn er 2 badkamers voorzien die in 2018 zijn vernieuwd. Hiervan is de eerste ingericht met inloopdouche en dubbele lavabo en de tweede met bad, lavabo en toilet. De nachthal is ingericht met een ingemaakte kast en er is een bijkomende ruimte als extra bergplaats voorzien.

Kelder/zolder:
Via een vaste brede trap heeft u toegang tot de droge kelder en de ruime zolder die eventueel ingericht kan worden als extra slaapkamer mits verdere afwerking en het plaatsen van veluxramen.

Tuin:
Buiten vindt u een fraai aangelegde tuin met ruim zonnig terras aan de leefkamer. Verder in de tuin bevindt zich een praktische tuinberging.

Bijzonderheden:
- Rustige residentiële locatie
- Vloerverwarming
- Nieuwe ramen en badkamers van 2018
- Zuidwest georiënteerd perceel
- 24 zonnepanelen met terugdraaiende teller
- Vaste brede trap naar kelder en zolder
- Alarm

EPC 136 kwh/m²
Documenten Indelingsplan EPC watertoets RVV water risicokaart bodemattest onroerend erfgoed kadastraal plan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

136 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.817

Pand Referentie

GQC6ICOM69NO

1325 m2

391 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€665.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

-

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu