Potteriestraat 3, 8810 Lichtervelde

Huis Te Koop in Lichtervelde

€165.000

STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.
In het bruisende centrum van Lichtervelde, op een boogscheut van het station en de markt, treft u deze woning met zonnig terras aan.

We treden de woning binnen via de inkom. Aan de rechterzijde van de inkomhall, bevindt zich de woonkamer, ingedeeld in een zithoek met aardgaskachel én eethoek. Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken met eetplaats en extra berging. De keuken geeft rechtstreeks toegang tot het zonnig terras met tuinberging. Aan de linkerzijde van de inkomhall, bereiken we de ruime badkamer. Deze laatste werd voorzien van een ligbad, toilet en lavabomeubel. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een inpandige garage.

De eerste verdieping is ingericht met 4 volwaardige slaapkamers. Tevens biedt het eerste verdiep toegang tot de ruime zolder, te bereiken met vaste trap. De zolder biedt mogelijkheid tot het inrichten van een extra slaapkamer/hobbyruimte.

Mits de nodige grondige opfriswerken, tover je deze woning om tot een pareltje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

322 kWh/m2

Pand Referentie

UEDFLXHBQC0P

119 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Jul 2022€165.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu