Zwevezelestraat 42, 8810 Lichtervelde

Huis Te Koop in Lichtervelde

€225.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een toplocatie te Lichtervelde, nabij diverse invalswegen en het centrum, is deze gezellige gezinswoning gehuisvest. Deze woning werd ingeplant op een mooi perceel van ca. 359 m².

We treden de woning binnen via de inkom met gastentoilet. De inkomhal leidt u naar de lichtrijke woonkamer, voorzien van een gezellige zit- én eethoek. Aansluitend bevindt zich de open ingerichte keuken, voorzien van een frigo, oven, vaatwas, gootsteen, dampkap en ingemaakte kasten. Nabij de keuken treffen we een praktische opbergruimte aan. Tevens beschikt het gelijkvloers over een badkamer (ligbad + lavabomeubel) en een ruime wasruimte/berging.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers (waarvan één met dressingruimte) en een apart toilet.

Tot slot beschikt deze woning over een zonnige tuin met terras en aparte zithoek, waar het aangenaam vertoeven is. Bovendien is er een carport aanwezig.

Bouwtechnisch: PVC ramen met dubbele beglazing, dakisolatie, muurisolatie, alarminstallatie, rolluiken, elektrische accumulatie, …

Kortom een schitterende gezinswoning. Zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

497 kWh/m2

Pand Referentie

IGBDNLTUU-WX

359 m2

137 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu