Impegemstraat 42, 1770 Liedekerke

Huis Te Koop in Liedekerke

€301.000

Ruime woning met garage en tuin te Liedekerke!

Deze moderne en volledig nieuwe woning is één van de 250 voorbeeldwoningen die men voor u op maat kan realiseren. Het huis in de illustratie is van het type gesloten bebouwing en heeft een totale woonoppervlakte van 151m² (mits afgewerkte zolder 198m²). Op het gelijkvloers zijn een inkomhal en toilet onder de trap, een leuke woonkamer, garage met sectionaalpoort en een wasplaats voorzien. Een breed aluminium schuifraam van 4 meter maakt het uitzicht op de tuin een plezier. Boven zijn 3 slaapkamers, een badkamer (Van Marcke) met bad, dubbele lavabo en een douche voorzien in de prijs.

Uiteraard kan een afgewerkte zolder nog minstens 2 kamers bieden. De kroonlijsthoogte staat voorlopig op 6 meter, wat toelaat om ruime kamers op zolder te maken, er zijn gewelven en chape voorzien daarvoor. Er zijn 14 zonnepanelen op het dak goed voor 3840Wp. De EPB norm die standaard gehaald wordt is +-30, wat maakt dat de woning zeer energiezuinig is. Een gascondensatieketel Vaillant zit in de prijs, warmtepomp is mogelijk. Deze woning kan nog volledig naar eigen wens aangepast worden, op gebied van inrichting en oppervlakte. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek met de bouwadviseur van de bouwfirma. Bouwtijd = 8 maanden voorbereiding (ontwerp personaliseren bij architect, bouwaanvraag bekomen, werforganisatie) en 1 jaar bouwen onder de wet Breyne. Prijs woning volgens basislastenboek, exclusief BTW (21%) en architectenkosten (5%), keuken niet inbegrepen: € 192.000,-

Prijs grond: € 109.000,-

Dit perceel is ideaal gelegen, net op de rand van centrum Liedekerke en met een vlotte verbinding richting het Pajottenland! Op een boogscheut van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Voor meer info, contacteer Steven via 0485/52 55 29.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

TE2CB82IK8B0

390 m2

151 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€301.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu