Smedenstraat , 2500 Lier

Huis Te Koop in Lier

€520.000

70s villa op een prachtig Zuid georiënteerd perceel van maar liefst 2.441 m² in een rustige straat te Lier.

Residentieel en rustig gelegen en toch centraal, op 7 minuten rijden van het stadscentrum, op 3 minuten wandelafstand van de bushalte en nabij het station van Lier.


INDELING:

Gelijkvloers verdieping:
De authentieke karaktervolle INKOMHAL met ingebouwde kasten geeft toegang tot het GASENTOILET en WIJNKELDER. Vervolgens betreedt u de WOONKAMER ca. 44,75 m². Deze open ruimte geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval en een aantal karaktervolle elementen zoals de functionele open haard, open trap, houten balken en stenen sieropening, alsook genoeg ruimte voor een EETRUIMTE. Daarnaast geeft de leefruimte via de houten schuiframen toegang tot het aangelegd en overdekt TERRAS en riant zuid-georiënteerde TUIN met aangelegde VIJVER en TUINHUIS. Er is verlichting voorzien in de gehele tuin, alsook op het terras. Aansluitend vindt u de goed uitgeruste KEUKEN ca. 10,4 m² met ondermeer koelkast, oven, gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak en ruime opbergmogelijkheden door de vele INGEBOUWDE KASTEN. De deur in de keuken geeft toegang tot de tuin, alsook er nog enkele ingebouwde kasten aanwezig zijn in het overdekte gedeelte. Deze authentieke woning heeft een opritlaan alsook een GARAGE, u kan uw wagen binnenrijden via de garagepoort of achteraan binnenwandelen via de buitendeur. Aansluiting voor wasmachine en droogkast is tevens hier voorzien, tenslotte is er een klein ZOLDER aanwezig in deze garage.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn er DRIE SLAAPKAMERS waarvan één thans is opengetrokken als een EXTRA LEEFRUIMTE/BUREAU/LEESHOEK ca. 6,5m x 2,44m en er zo op heden twee volledige slaapkamers ca. 2,15m x 5,75m en ca. 6,5m x 2,44m aanwezig zijn. De hele bovenverdieping, naast de badkamer is voorzien van plankenvloer en rolluiken. In de leefruimte is tevens een aircosysteem voorzien. Tenslotte de BADKAMER ca. 2,32m x 3,05m. Deze is voorzien van ligbad met douchescherm, dubbele lavabo in meubel, toilet, aansluiting voor bidet en handdoekdroger.

BIJZONDERHEDEN:
* Riant perceel van 2.441 m²
* Zuid georiënteerde tuin met aangelegd terras, tuinhuis en een vijvertje
* Garage, oprit die plaats biedt aan 2 wagens
* Wijnkelder
* Karaktervolle elementen: plankenvloer, functionele open haard, open trap, houten balken en stenen sieropening
* Rolluiken, tuinverlichting en aircosysteem aanwezig
* Centrale verwarming op gas


Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Kijk snel op www.sorenco.be

Interesse in een SCHATTING van uw eigendom? Bel 03 281 08 08 of stuur een e-mail naar info@sorenco.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

325 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.209

Pand Referentie

T9A5CBLJ-LH1

2.441 m2

210 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Dec 2022€520.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu