Legerlaan 9, 2500 Lier

Huis Te Koop in Lier

€429.000

Ruime, halfopen woning met 3 slpks, Z-tuin en garage in Lier!

Deze woning bevindt zich op een centrale locatie in Lier, nabij winkels, het centrum, scholen en het openbaar vervoer.
De woning werd volledig gerenoveerd in 2018 en is bijgevolg instapklaar!

We betreden de woning via de ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. Deze brengt ons naar de open, volledig geïnstalleerde keuken die bestaat uit een leuk kookeiland en alle nodige toestellen om heerlijk te kunnen koken. De keuken staat rechtstreeks in verbinding met de gezellige, lichtrijke leef- en eetruimte. Vanuit deze mooie, open ruimte hebben we uitzicht over en toegang tot de toffe tuin met terras. Deze geniet een zuidelijke oriëntatie waardoor u heerlijk kan genieten tijdens mooi weer!

Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een ruime garage (21m²) met aansluiting voor een wasmachine en een hoogrendementsketel. Hierachter is nog een praktische berging aanwezig met toegang tot de tuin.

Vervolgens komen we op de eerste verdieping van de woning. Deze bestaat uit een nachthal die uitgeeft op twee ruime slaapkamers (14,5m² / 12m²) waarvan de grootste beschikt over airco en elektrische rolluiken.
Verder treffen we een dressing (4m²) en de moderne badkamer uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een hangtoilet en een enkele lavabo.

Op de tweede en tevens bovenste verdieping bevindt zich een nachthal die uitgeeft op de derde ruime slaapkamer, de zolderkamer (16m²) voorzien van een Velux.

Tot slot geniet de woning nog van een oprit.

Troeven:
+ 3 ruime slaapkamers
+ Garage met oprit en berging
+ Elektriciteit = conform
+ Leuke, zonnige tuin met zuidelijke oriëntatie
+ Gerenoveerd in 2018, instapklaar
+ Centrale locatie in Lier

Interesse in deze mooie woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€429.000Registratierechten (3%):€12.870Kadastraal inkomen:€828Raming Ereloon Notaris*:€2.551Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€445.046* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

278 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€828

Pand Referentie

XIJOQ9RSGTRH

176 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€429.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu