Haltbaan 19, 9570 Lierde

Huis Te Koop in Lierde

€249.900

Deze woning dient grotendeels gerenoveerd te worden, maar o.a. de grote bebouwde (grond)oppervlakte, ruime tuin en ligging, zorgen ervoor dat dit project een stijlvolle starterswoning of investering kan worden. Op het gelijkvloers bevinden zich momenteel een inpandige garage, inkom, woonruimte en keuken met aansluitend veranda.
Verder nog 2 slaapkamers en 1 badkamer. Dit biedt veel opportuniteiten naar wie alle woonfuncties op het gelijkvloers wenst naar de toekomst toe.
De ruime bovenverdieping biedt de mogelijkheid om bijkomende slaapkamers en/of bureelruimte te creëeren. De aanwezigheid van de kelder is een meerwaarde bij de renovatie.
Door de ligging tussen Deftinge en Sint-Martens-Lierde bent u snel (3 km) op de verbindingsweg N8 (Brakel-Ninove-Brussel) en de N42 (Geraardsbergen-Wetteren).
Het treinstation van Lierde bevindt zich op minder dan 4 km.
Voor privé-personen waarbij dit de eerste eigen aankoop zou zijn, geldt hier 3% registratiebelasting (i.p.v. 6%). Bij ingrijpende energetische renovatie (IER) of sloop en herbouw van deze woning betaalt u nog maar 1% registratiebelasting (onder voorwaarden).
Op zoek naar een renovatieproject met veel potentieel? Of een starterswoning ?
Klik dan op " Maak een afspraak" op deze pagina. U ontvangt dan van ons bijkomende info (o.a. extra foto's, kadastrale info, ...) en een bevestiging van uw afspraak. Info: 055/35 00 45 of pieter@cornelis-partners.be.
Bieden kan vanaf 249.900 EUR.

Renovatieverplichting van toepassing: binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

1238 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€701

Pand Referentie

9LTW-NUYM6ZO

922 m2

256 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Oct 2022€249.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu