Kloosterstraat 122, 2275 Lille

Huis Te Koop in Lille

€515.000

Ruime laagbouw op maar liefst 3.128 m² met o.a. 3 slpk en volledige onderkeldering mét inrit (!). Volledig omgeven door weilanden, vlakbij centrum Gierle. E34 nabij. Dak reeds vernieuwd en volledig geïsoleerd (!). Enorm ruime leefkamer. EPC D-label: 397 kWh/m². Volledige onderkeldering voor polyvalent gebruik (o.a. bijberoep, hobbyruimte, opslag, extra kamers,...)!

Ligging: Erg landelijke ligging met zowel voor- als achteraan open zicht op op weiland. Centrale ligging op slechts 400m v/d dorpskern van Gierle met alle faciliteiten nabij. Centrale ligging op invalsweg met vlotte verbinding naar omliggende dorpen/stad en de E34.

Beschrijving:Dankzij de verre afstand v/d woning t.o.v. de weg en de aangelegde voortuin genietde woning van een privatief karakter. Binnenkomen doe je via de inkomhal die volledig voorzien is van grote raampartijen. De glazen schuifraam brengt je tot in de enorm grote leefruimte van maar liefst 103 m². Het volledig open karakter geeft hier een erg ruimtelijk gevoel. De volledige voorgevel alsook zijdelings is volledig voorzien van grote raampartijen waardoor je binnen geniet van énorm veel lichtinval en zicht hebt op de tegenover gelegen weilanden. Bovendien geniet de woning op die manier de volledige dag door van de zon in de leefruimte. Visueel is deze ruimte ingedeeld in een ruime zitplaats, een eethoek en een centrale leefkamer met sierhaard. De lichtrijke eethoek geeft meteen aansluiting naar de keuken met ontbijttafel. Aan de keuken werd een zijdeur voorzien alsook een onmiddellijke toegang naar de volledige onderkeldering (!). Verder beschikt de woning over 2 nachtgedeeltes. De linkervleugel beschikt over een nachthal met ruime slaapkamer (16m²) met zicht op de tuin en vernieuwde badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De rechtervleugelbeschikt over 2 groteslaapkamers (20,4m² en 15,2m²) die eveneens zicht hebben op groen en een nachtsas metbergruimte. De achterinkom is bereikbaar via de glazen schuifraam die je brengt tot in de verandaruimte waar ook de wasplaats werd voorzien.
Buiten beschik je over een ruime oprit die je brengt tot aan de achtergelegen garagepoort/inrit naar de kelder. De woning is volledig onderkelderd waardoor je beschikt over énorm veel bijkomende werkruimte/opslag/vrij in te richten ruimte. Een doorsteek naar de keuken is hier dus ook voorzien.

De tuin is volledig aangelegd en omgeven door open zicht. Toch geniet de tuin van een erg privatief karakter omwille van de groene aanplanting. Een bijkomend zonneterras, vijverpartij en ruim graszone maakt het plaatje compleet.

Bovendien werd de dakbedekking reeds volledig vernieuwd alsook volledig voorzien van isolatie (!).

Kortom: alle comfort en rust dankzij deze ruime, gelijkvloerse woning met unieke locatie.

Volledige onderkeldering mét inrit|Zeer goed onderhoud|CV op stookolie|Interessant maandelijks energieverbruik.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

1NICF3NIN8B1

3128 m2

251 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

23 Oct 2022€515.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu