Kerkevennestraat 24, 3560 Linkhout

Huis Te Koop in Linkhout

€435.000

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, inpandige garage en onderhoudsvriendelijke tuin met een rustige ligging in Linkhout (Lummen).

Deze leuke woning werd gebouwd in 2003, is gelegen op een perceel van 5are 78ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 247 m². De indeling is als volgt:
Kelder: volledig onderkelderd met verschillende kelderruimtes en technische ruimte.
Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek met open haard, eetplaats en goed uitgeruste keuken met ontbijthoek en voorraadberging. Achterliggend vinden we een wasplaats/berging met inbouwkasten en een ruime garage met automatische garagepoort en smeerput. Gelijkvloers vinden we eveneens een ruime slaapkamer en een badkamer met lavabomeubel en douche.
Verdiep: nachthal, apart toilet, badkamer met dubbel lavabomeubel en ligbad, 3 ruime slaapkamers en een linnenkamer of bureauruimte. De meeste kamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Bij de woning hoort een onderhoudsvriendelijke tuin die volledig omheind is. Op het deels overdekt terras geniet je de hele dag van het zonnetje! Het tuinhuisje biedt ruimte voor wat extra stockage.

De woning kent een rustige en toch centrale ligging vlakbij het centrum van Linkhout. Openbaar vervoer, winkels, scholen en natuurdomein Het Schulensmeer liggen op wandelafstand. Eveneens een vlotte verbinding naar Het Klaverblad met de op- en afritten van de E313 en E314.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

232 kWh/m2

Pand Referentie

GRM8AZH2EB-J

578 m2

247 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu