Neerland 4, 2547 Lint

Huis Te Koop in Lint

€395.000

Ruime bel-etage (157 m²) voorzien van drie slaapkamers, prachtig aangelegde tuin met tuinhuis en extra mogelijkheden op de gelijkvloerse verdieping in een rustige wijk in Lint!
Ligging: Centraal, residentieel en rustig gelegen in een doodlopende straat in Lint! Vlakbij invalswegen richting Duffel, winkels, scholen, openbaar vervoer en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, gelijkvloerse verdieping met mogelijkheden, wasplaats, leefruimte, keuken, buitenterras, gastenkamer, masterbedroom, kamer met mogelijkheden, badkamer, tuin met serres en tuinhuis, buitenterras
Omschrijving: U betreedt de inkomhal met gastentoilet voorzien van lavabo. Door de deur aan de rechterkant begeven we ons naar de gelijkvloerse verdieping die op dit moment is ingericht als bureauruimte, geschikt voor een vrij beroep of een eenmanszaak. Deze kan terug naar een garage omgevormd worden indien gewenst. Achteraan is er een extra bergruimte met mogelijkheden en een extra bureauruimte die uitkijkt op de ruime tuin. Via de traphal bereiken we de eerste verdieping die uitgeeft op de ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van prachtige ornamenten, moulures en een pelletkachel die extra warmte biedt in de winter. Naast de woonkamer vinden we de volledig geïnstalleerde open keuken met aparte eethoek. Verder vinden we op de tweede verdieping de nachthal die toegang biedt tot de ruime masterbedroom, een kamer met mogelijkheden, een gastenkamer en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafels. Naast de woonkamer bevindt zich een gezellig buitenterras met zicht op de tuin die voorzien is van twee serres en een tuinhuis. Er is ook een overdekt buitenterras op de gelijkvloerse verdieping.
Kortom: Bel-etage gelegen in een doodlopende straat vlakbij pleintjes waar de kinderen kunnen spelen op toplocatie in Lint!
Bijzonderheden:
Brander HR condensatie "Vaillant"
Dubbele beglazing (Meranti)
Parkeerplaats voor het huis
Zeer gunstige EPC-score (155 Kwh)
Vernieuwde keuken (2018)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

155 kWh/m2

Pand Referentie

5S4L-C0YPI-Z

223 m2

157 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€395.000

30 Sep 2022€409.000

12 Aug 2022€429.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu