Duffelsesteenweg 111, 2547 Lint

Huis Te Koop in Lint

€349.000

Charmante halfopen bebouwing (125m²) biedt tal van mogelijkheden voorzien van 2 slaapkamers, garage en tuin op toplocatie te Lint!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint op wandelafstand van het "gemeente park", nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, zolder, kelder, tuin en garage!
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruim en lichtrijke leefruimte. Verder treffen we de keuken aan, deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle comfort en werd recent gerenoveerd, aansluitend is er een gastentoilet. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom en een ruime gastenkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en toilet, deze biedt heel wat mogelijkheden. De ruime zolder is nog verder af te werken maar deze biedt ook heel wat mogelijkheden. Voorts is er een riante kelder en een aanbouw die dient als werkhuis/atelier. De woning is voorzien van een aangelegde tuin met terras, garage/werkhuis en een oprit met plaats voor meerdere wagens.
Kortom: Charmante woning (125m²) met mogelijkheden voorzien van 2 slaapkamers, garage en tuin op een perceel van 279m²!
Bijzonderheden:
- toplocatie- rolluiken- garage/werkhuis- geïsoleerd dak- dubbele beglazing
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPC: 833kWh/m²jaarRenovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

833 kWh/m2

Pand Referentie

25OXRRKMR0X7

279 m2

125 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu