Kinderstraat 127, 2547 Lint

Huis Te Koop in Lint

€695.000

We vinden deze prachtige woning met zwembad en bijgebouw met mogelijkheden in een doodlopende straat te Lint. De woning is landelijk gelegen en dit in de onmiddellijke omgeving van centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer. De gunstige, rustige ligging is dan ook een extra troef!

Deze instapklare woning betreedt u via de open inkomhal, voorzien van een gastentoilet en met een rechtstreekse toegang tot de woonkamer, alsook de keuken. De woonkamer, waar het gezellig vertoeven is aan de haard, is ruim en staat in verbinding met de lichtrijke leefkeuken die volledig is uitgerust. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een zeer grote wasberging met toegang tot de kelder en inpandige garage. Vanuit de keuken en de woonkamer genieten we van een leuk zicht op het terras met open veranda, de tuin met zwembad en de vergezichten over de Lintse weilanden.

Via een riante overloop betreden we de bovenverdieping die ruimte biedt aan 3 royale slaapkamers, alsook de badkamer, uitgerust met bad, douche, toilet en dubbele lavabo.
Het bijgebouw met recent vernieuwd afdak biedt tal van mogelijkheden ideaal als atelier, werkruimte, garage of die mits verbouwing dienst kan doen als poolhouse of zorgwoning.

+ Rustige ligging
+ Gunstige EPC score
+ Verwarmd zwembad
+ Bijgebouw met mogelijkheden

Benieuwd? Ontdek dit pand nu al via de interactieve grondplannen met foto's. Ga hiervoor naar www.wijns.be en klik op de knop "virtueel bezoek". Voor meer info of het plannen van een bezoek: dominic@wijns.be of 0475/50.00.50

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

P-SYVICLBIL6

315 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Nov 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu