Pelsstraat 56, 3350 Linter

Huis Te Koop in Linter

€285.000

Landelijk gelegen, karaktervolle te renoveren villa met o.a. een mogelijke bewoonbare oppervlakte van +/- 260 m², mogelijkheid voor minimum 3 slaapkamers, ruime garage en aangename tuin.

Het betreft een renovatieproject met de volgende huidige indeling: inkomhal, woonruimte, eetruimte, keuken en berging. De vloeren tussen de verdiepingen zijn weggehaald. Vanuit het gelijkvloers heb je meteen een zicht naar het dak. Dit biedt enorm veel mogelijkheden om de indeling van de villa volledig naar de hand te zetten.

De villa beschikt vervolgens over een ruime garage. Het is perfect mogelijk om nog een verdieping te voorzien boven de garageruimte. Tenslotte is er een kelder aanwezig.

Aan de buitenkant is de villa omgegeven door een prachtige tuin die voorzien is van enkele bomen, zwembad, terras, ruime carport en grasveld. Aan de zijkant is er nog een aparte toegangsweg naar het perceel.

Enkele kenmerken: onderdak aanwezig, ramen en deuren beschikken over dubbele beglazing, originele authentieke vloeren nog in goede staat op het gelijkvloers, etc.

De villa beschikt over een goede verkeerstechnische ligging t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, restaurants, etc.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€914

Pand Referentie

5OU7KAV-RDSE

1.433 m2

260 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

03 Oct 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu