Veldstraat 2a, 3350 Linter

Huis Te Koop in Linter

€468.000

Authentieke hoeve met een adembenemend uitzicht over de landelijke omgeving en met o.a. bewoonbare oppervlakte van 365 m², 4 ruime slaapkamers, aparte praktijkruimte en een woonkamer van maar liefst 71 m².

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer van 71 m², landelijke volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met gewelfde plafond en ruime wasplaats/berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime nachthal dat plaats biedt voor een bureauruimte, apart toilet en 4 ruime slaapkamers waarvan twee met een aparte dressing.

Aan de voorkant bevindt zich een inrit met ruime parking en een bijgebouw dat uitermate geschikt is als praktijkruimte voor zelfstandigen of vrij beroepers.

De achterkant van de hoeve biedt een ruim terras en grasveld met zicht over de prachtige landelijke omgeving van Drieslinter.

Enkele kenmerken: CV op stookolie, authentieke elementen doorheen de woning (houten balken op de verdiepingen, gewelfde plafonds, oude bakkersoven, etc), ramen met dubbele beglazing, dakisolatie aanwezig, etc.

De hoeve beschikt over een goede verkeerstechnische ligging t.o.v. scholen, winkels, openbaar vervoer, restaurants en zoveel meer.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€935

Pand Referentie

I7LFVTH-0SHQ

1.581 m2

365 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€468.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu