Willem van Saeftingestraat 4, 8380 Lissewege

Huis Te Koop in Lissewege

Lissewege, één van de mooiste dorpen van Vlaanderen, op een zucht van de zee en een boogscheut van Brugge.
De huizen in het oude centrum zijn al eeuwen wit geschilderd. Het dorp wordt doorkruist door het Lisseweegs Vaartje, een idyllische prentkaart.
Het toch wel heel bijzonder breedhuis dat we hier aanbieden kijkt uit op de 13e eeuwse Onze-Lieve-Vrouwbezoekingskerk (264 treden, zou onder toezicht van de Tempeliers gebouwd zijn). Het pand loopt over van de charme, de verankerde bakstenen gevel met gepekte plint, de authentieke indeling met oa oude plavuizen, kelder en voutekamer, de zongerichte diepe tuin, zonder inkijk en volledig afgesloten van de (Noorden)wind - je kan er al van in het prille voorjaar met volle teugen van genieten, het aangebouwde bakstenen schuurtje, en last but nut least de ongedwongen sfeer die er hangt, mindfullness avant la lettre.
Gelijkvloers : inkom, cosy salon met houtkachel, aparte eetkamer, voutekamer (bureau) met toegang tot de kelder (opstaand luik/trap), volledig ingerichte leefkeuken.
Verdieping : nachthal, 3 slaapkamers, badkamer met opstaand bad en douche.
Wasplaats en berging in de aangebouwde schuur.
CV gas (condensketel), dubbel glas, regenwaterput, carport naast de woning, achter de smeedijzeren poort met directe toegang naar de tuin.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

293 kWh/m2

Pand Referentie

G4EDECRS0RKF

3 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu