Koning-Albertlaan 83, 9080 Lochristi

Huis Te Koop in Lochristi

€239.000

Vlakbij centrum Lochristi en toch rustig gelegen vindt u deze te renoveren 3-slaapkamer woning op een perceel van 400 m2. De inkomhal leidt u naar de open living met eetgelegenheid die samen één harmonieus geheel vormen. De ingerichte keuken biedt toegang tot een extra berging en een fijne veranda om tot rust te komen. De keuken staat op haar beurt in verbinding met een grote multi-invulbare plaats. Ze kan dienen als grote berging, atelier, opslagplaats, hobbyruimte,… Vanuit die ruimte heeft u dan nog toegang tot de garage. Verder is er een gastentoilet.

Vanuit de traphal naar het eerste verdiep ontdekt u 3 aangename slaapkamers en een badkamer. Een extra zoldertrap leidt u vanuit de nachthal naar de zolder, die nog heel wat mogelijkheden biedt. De woning dient gerenoveerd te worden.

De tuin heeft de juiste oriëntatie en vormt een rustgevend ensemble om er tijdens de zonnige dagen helemaal te ontstressen. Een grote hobby-serre van 25 m2 biedt ook heel wat mogelijkheden voor tuinliefhebbers.

De woning bevindt zich op een boogscheut van centrum Lochristi en vlakbij scholen, winkels, sportcentra,… Laat u begeleiden door een gedetailleerde rondleiding, een bezoek zegt immers meer dan 1000 woorden… Tel 09 274 15 53 of flors@cornelis-partners.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

UW12DS07KUJ3

400 m2

176 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu