9080 Lochristi

Huis Te Koop in Lochristi

€850.000

Te Lochristi, een gemeente ten noordoosten van Gent, vindt u deze prachtige eigendom met lange oprijlaan en veel privacy op 3582m2.

Het buitengedeelte bestaat uit een lange oprijlaan, een binnenplein, een ruime loods die kan dienen als opslag-/werkruimte en een prachtige, groene tuin met breed uitzicht op de naburige velden

In deze energiezuinige en gerenoveerde woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die toegang verleent tot verschillende ruimtes waaronder de leefruimte, de keuken, de kelder en de kangoeroewoonst/praktijk/bureau. De leefruimte beschikt over een eetplaats en ruime living met houtcassette en prachtig zicht op de tuin en de naburige velden.
Verder bevindt er zich in de woning een volledig uitgeruste keuken met eetplaats die toegang biedt tot de mudroom. Via deze mudroom hebt u rechtstreekse connectie met het bijgebouw die momenteel dienst doet als wasruimte, stookplaats, berging en werkruimte met een studio onder het dak.
Terugkerend naar het hoofdgebouw vindt u op het gelijkvloers tevens een kangoeroewoning met leefruimte, badkamer en slaapkamer die ook dienst kan doen als praktijk, bureau of studio.
Op de voute van het hoofdgebouw vindt u een polyvalente ruimte die kan dienen als speelkamer/bureauruimte/extra slaapkamer, alsook de recent geplaatste badkamer met een inloopdouche, een toilet en een enkelvoudige wastafel.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers die telkens voorzien zijn van aansluiting van televisie en internet, waarvan 1 met een eigen badkamer en alledrie met ingebouwde kasten.

Extra beschikt deze woning over 36 zonnepanelen, een zonneboiler en een batterij (wordt nog aangesloten).

Dit betreft een richtprijs.

Heeft u interesse in deze idyllische woning? Contacteer de dossierverantwoordelijke Elize via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

146 kWh/m2

Pand Referentie

OJI1BA6NPL20

3.582 m2

270 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€850.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

  Effectief overstromingsgevoelig gebied

Menu