Marsstraat 1, 9160 Lokeren

Huis Te Koop in Lokeren

€359.000

Ben je op zoek naar een uitstekend, rustig gelegen halfopen bebouwing met garage & zuid-gerichte tuin in Lokeren? Lees dan zeker even verder.

Deze halfopen bebouwing is residentieel gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk en op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer met een vlotte verbinding naar invalswegen N70/E34/E17. De woning heeft 3 slaapkamers en een prachtige en aangelegde zonnige tuin met oprit.

Indeling:
GLV: De woning is voorzien van een oprit.
Via de inkomhal met apart gastentoilet betreden we de woning, deze geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte met airco (koude/warmte). De aparte hyper-geïnstalleerde keuken is voorzien van toestellen. Tevens biedt deze toegang tot de bergruimte met voorziening droogkast/wasmachine. Van hieruit kan je ook de inpandige garage betreden.
De omheinde tuin is fraai aangelegd en volledig omheind met een tuinhuis. Het buitenterras is voorzien van een zonneluifel. Hier is het steeds aangenaam vertoeven in de zon!

1steV: De vaste trap brengt je naar de eerste verdieping met een nachthal. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een aparte grote zolderruimte (mogelijkheid tot 4de slaapkamer) te bereiken met een vlizo-trap. Tenslotte is er een badkamer die voorzien is van een dubbele wastafel in meubel, een toilet & een hoekbad met douchescherm.

Troeven:
- Rustige, residentiële ligging in een kindvriendelijke wijk
- Lucht/lucht warmtepomp aanwezig!
- Oprit met ruime garage & grote zonnige tuin
- Nabijheid van invalswegen (N70, E17), winkels, restaurants,...

Interesse in deze ruime gezinswoning, gelegen op een toplocatie te Lokeren-Zuid? Maak dan snel jouw afspraak op 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

371 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€731

Pand Referentie

Q3GFO-MHAO-M

623 m2

160 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu