Gentse Steenweg 51, 9160 Lokeren

Huis Te Koop in Lokeren

€439.000

Ben je op zoek naar een open bebouwing met een mooie tuin en inpandige garage aan de stadsrand van Lokeren? Dan is deze woning zeker wat je zoekt!

De goede en centrale ligging, de vlotte bereikbaarheid naar het centrum en verbindingswegen E17/ N70, de conforme elektriciteit en de mogelijkheid tot een praktijkruimte zijn slechts enkele van de sterke punten. Vergeet eveneens de parkeergelegenheid niet.

Indeling:
- Kelder: hier vind je de garage (25m²) met voorzieningen voor een wasmachine en droogkast. verder nog een veranda (12m²).
- GLV: rechts van de inkomhal (10m²) bevindt er zich een slaapkamer die kan dienen als bureel of praktijkruimte (10m²). Links van de inkomhal vind je een vestiaire (3m²) met ingebouwde kasten en in het verlengde een toilet met handenwasser. Vervolgens kom je in de ruime lichtrijke leefruimte (30m²) met daarnaast de keuken (13m²) en achteraan een berging (4m²). Via de inkomhal is er eveneens de traphal (3m²) die toegang geeft tot de garage.
-1steV: langs de nachthal (3m²) kom je in twee slaapkamers (14-11m²) en een badkamer (5m²) voorzien van ligbad, toilet en enkel wasmeubel.
- 2deV: op deze verdieping bevinden zich een hele ruime slaapkamer (45m²) met daarnaast nog twee slaapkamers (11-9m²).

Spreekt deze woning jou aan? Neem dan snel contact op met ons kantoor en plan een bezoek in!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

724 kWh/m2

Pand Referentie

JUWMKK3TKOEI

593 m2

245 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu