Amand De Vosstraat 1, 9160 Lokeren

Huis Te Koop in Lokeren

€399.900

Omschrijving Energiezuinige bungalow met 3 slpks, 2 garages en zuidgericht terras! Deze ruime en moderne bungalow situeert zich in het centrum van Eksaarde, een deelgemeente van Lokeren. Eksaarde telt enkele natuurgebieden waaronder Puyenbroeck, de Bedmarlinie, het gebied rond de Moervaart en het Etbos. Bovendien ligt de woning ook op wandelafstand van scholen, winkels en ontspanningsfaciliteiten.
De woning werd in 2014 volledig gerenoveerd met oog voor detail en kwaliteit. De aanwezigheid van zonnepanelen in combinatie met een pelletkachel die tevens werd aangesloten op de centrale verwarming maakt dat de woning energiezuinig is!
U betreedt de woning via de inkomhal met links en rechts ingebouwde kasten. Deze inkomhal geeft toegang tot de leef- en eetruimte met open en tevens volledig geïnstalleerde keuken. Vervolgens is er de ruime badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en ligbad. Daarnaast treffen we nog 3 ruime slaapkamers (13m2, 13m2 en 21m2), elk met tv- en internetaansluiting en een apart gastentoilet. Tenslotte hebben we 2 ruime garages met sectionale poort en een extra werkplaats voor de handige onder ons. Extra troeven: HR-beglazing, zonnepanelen aanwezig (7.8 kw/zonnepaneel), laadpaal voor elektrische wagen, ventilatiesysteem, alarmsysteem (inbraak, brand en CO-vergiftiging), domotica, EPC 226 kWH, elektriciteit conform! Prijs vanaf 425.000 euro.
Wenst u meer info en/of een bezoek? Reserveer tijdig uw bezoek via onze website of telefonisch via het nummer 05246 38 03!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

226 kWh/m2

Pand Referentie

YHBP2QCI8E3X

397 m2

238 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Dec 2022€399.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu