Kerkhovensesteenweg 146, 3920 Lommel

Huis in Lommel

€329.000

Woning met 3 slaapkamers gelegen net buiten het centrum van Lommel
Ligging:De woning is gelegen in bosrijk gebied. Toch bent u dicht bij het centrum van Lommel, namelijk op 10 minuten afstand. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar, zo bent u op 30 minuten van Eindhoven,10 minuten van Leopoldsburg en 20 minuten van Mol. Lommel is een bruisende gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden aan het saffiermeer of uren kunt rondwandelen.
Indeling:Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, veranda, kelder en garage.

Omschrijving:U komt de woning binnen in de ruime inkomhal. Links van u bevindt zich de leefruimte met aansluitend de eetkamer. De leefruimte beschikt over grote raampartijen en uitzicht naar de tuin. Wanneer u doorloopt komt u terecht in de keuken die is voorzien van oven, magnetron, vaatwasser en kookplaat. Tevens kunt u via de keuken ook naar de veranda waar dat u heerlijk kunt vertoeven met een prachtig zicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken is ook de badkamer gelegen dewelke beschikt over een douche, toilet en lavabo. Via de keuken heeft u toegang tot de nette kelder die onder de gehele woning is gelegen, alsook de inpandige ruime garage met elektrische poort.
Op de benedenverdieping is een eerste slaapkamer gelegen met een mooie oppervlakte en rolluiken. Via de trap naar boven komt u terecht op de grote overloop die toegang biedt tot andere slaapkamers. De tweede slaapkamer heeft uitzicht op de tuin. De derde en vierde slaapkamers zijn heel ruim in oppervlakte en beschikken ook over veel lichtinval. Langs de woning is een elektrische poort gelegen die u kunt openen met afstandsbediening en code.
De woning bezit een prachtige en grote tuin waar dat u gezellig kunt genieten met familie en vrienden!

Extra:- 4 slaapkamers - Dubbel beglazing PVC ramen- Woning is volledig onderkelderd  - Inpandige garage - Kort bij de grens van Nederland- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

357 kWh/m2

Pand Referentie

2X008UYZLQMN

1547 m2

2286 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jul 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu