Dopheidelaan 36, 8210 Loppem

Huis Te Koop in Loppem

€449.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Deze eigendom bevindt zich op een boogscheut van diverse handelszaken, scholen, openbaar vervoer alsook belangrijke invalswegen. Deze villa is gelegen op een ruim hoekperceel van 692 m² en bevindt zich in hartje Loppem, op een zeer rustige ligging!

We treden de woning binnen via de inkomhall met gastentoilet. Aan de rechterzijde van de hall, bevindt zich een bureelruimte (slaapkamer). Aan de linkerzijde, bereiken we de ruime lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek met elektrische kachel en eethoek. Via de woonkamer bereiken we de ingerichte keuken (2017) (oven, microgolf, vaatwas, koelkast, dampkap, kookplaat + ingemaakte kasten) mét eethoek. Nabij de keuken treffen we een praktische kelderruimte aan. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een zeer ruime inpandige garage met wasplaats.

Via de trappenhal in de inkom, begeven we ons naar het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (2017). Deze laatste werd voorzien van een dubbel lavabomeubel, een bubbelbad, een toilet en een inloopdouche. De nachthal verleent via een valtrap toegang tot de geïsoleerde zolder.

Tot slot beschikt deze eigendom over een zonnige tuin met recente tuinberging.

Bouwtechnisch: Houten ramen met dubbele beglazing + rolluiken, regenwatervoorziening (2x6000l) + boorput, dak -en plafondisolatie, zonnepanelen met terugdraaiende teller, elektrische accumulatie (2021), …EPC= 452 kWh/m2

Deze ruime gezinswoning is zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

452 kWh/m2

Pand Referentie

TH8G4XRLN9CI

692 m2

235 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu