Processieweg 49, 3560 Lummen

Huis Te Koop in Lummen

€545.000

Karaktervolle woning gelegen op een rustige locatieLigging:De woning is gelegen te Meldert, een deelgemeente van Lummen en op korte afstand gelegen van Hasselt en Herk-De-Stad. Lummen is een mooie, groene gemeente waar dat er ook verschillende accommodaties aanwezig zijn voor toeristen te ontvangen. Het is een gemeente met activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u er onder andere watersporten, genieten van uitgestippelde fiets- en wandelroutes of het erfgoed en de cultuur gaan ontdekken van Lummen en omgeving.Indeling:Inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, berging, garage, 2 toiletten, 3 slaapkamers, badkamer en zolder. Tuin met 2 terrassen en tuinhuis.Omschrijving:U komt de woning binnen in de ruime inkomhal met een hoog plafond. Hier is ook een apart gastentoilet voorzien met lavabo. Via de riante trap naar boven heeft u toegang tot de slaapkamers en badkamer. Er is een master bedroom met aansluitend een dressing en ensuite badkamer. Deze badkamer wordt ook gedeeld met de andere kamers en is voorzien van een mooi ligbad, inloopdouche, lavabo en houten kasten. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers voorzien die u kunt vergoten naar 1 slaapkamer. De zolder is bereikbaar via een luikje in het plafond en is over de gehele woning gelegen. Op de bovenverdieping is ook nog een apart toilet voorzien met ook weer een lavabo.
Terug naar beneden komt u terecht in de leefruimte met grote raampartijen en uitzicht op de prachtige tuin. Er is een openhaard voorzien op gas, laminaat vloer en ingebouwde spots. Verderdoor is de eetkamer gelegen die ook toegang biedt tot de tuin. De eetkamer biedt plaats voor een grote tafel om samen met uw familie en vrienden te vertoeven. Langs de eetkamer ligt de keuken afgewerkt met smeg vuur, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken ligt nog een berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast en voorzien van ingebouwde kasten, tevens biedt de berging toegang tot de inpandige garage.

Vooraan de woning is een betegeld terras alsook achteraan. Op beide terrassen kunt u de gehele dag genieten van de zon. Wilt u toch wat meer in de schaduw dan kunt u in de achtertuin vertoeven onder het overdekt terras. Aan de zijkant van de woning is ook nog een carport voorzien.

De woning is bezit een kruipkelder onder de gehele woning. Bezit dubbel beglazing ramen, een regenwaterput waar dat de wc's op zijn aangesloten en wordt verwarmd op gas. De boiler is ook nog maar recent vervangen geweest.
Tot slot de grootste troef van de woning is dat de achtertuin uitkijkt over agrarisch gebied waardoor er dus nooit inkijkers aanwezig zullen zijn en u een groen uitzicht heeft.Extra:- Prachtige ligging met groen rondom zonder inkijk- 2 terrassen - Inpandige garage en carport- Kruipkelder aanwezig onder de gehele woning - Regenwaterput van 4000L waar de wc's op zijn aangesloten

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

367 kWh/m2

Pand Referentie

YOKY0Y2Z4EMW

944 m2

210 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Sep 2022€545.000

12 Aug 2022€560.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu