Zes Septemberstraat 7-B, 3560 Lummen

Huis Te Koop in Lummen

€389.000

Deze moderne en energiezuinige woning in halfopen bouwstijl geniet van een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Lummen en op 300 meter van de oprit van de E314. De woning werd gebouwd in het jaar 2021 volgens de huidige normen, zo is de woning onder andere voorzien van zonnepanelen en een ventilatiesysteem.

Bij het betreden van de inkomhal krijg je aan de linkerzijde toegang tot het apart gastentoilet. Aan de overkant wandel je de ruime leefruimte binnen die op een knappe manier in contact staat met de open keuken en de eetkamer. De aanwezige lichtinval springt meteen in het oog en creëert een aangenaam gevoel van ruimte. De open keuken met keukeneiland is volledig ingericht met alle hedendaagse comfort: zo beschik je als nieuwe bewoner over een keramisch kookvuur, ingebouwde vaatwasmachine, heteluchtoven en een ingebouwde koelkast. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische bergruimte waar wasmachine en droogkast aangesloten kunnen worden. Aan de achterzijde van de woning, met zicht op de tuin en het achtergelegen groen, is er een gezellige ontbijtruimte voorzien. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als bureel, hobbyruimte of speelkamer.

Vanop het terras geniet je ten volle van de rust in de achtertuin en het knappe uitzicht op het achtergelegen groen. Helemaal achteraan in de tuin bevinden zich een praktisch tuinhuis en 2 autostaanplaatsen. De autostaanplaatsen zijn bereikbaar langs de achterzijde en zorgen ervoor dat jouw wagen(s) steeds veilig geparkeerd kunnen worden.

Op het eerste verdiep van de woning krijg je via de centrale nachthal toegang tot de 3 ruime slaapkamers en de ingerichte badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een inloopdouche en een aangenaam ligbad, hier kan je heerlijk ontspannen na een lange werkdag. Bovendien beschikt de woning op het eerste verdiep ook over een apart nachttoilet.

Kortom: in deze woning, op een absolute toplocatie, geniet je op een energiezuinige manier van alle hedendaagse comfort. Valt jouw post binnenkort in het brievenbusdeurtje van dit moderne pand? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven je graag een professionele rondleiding en antwoorden graag op al jouw vragen! (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

30 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€700

Pand Referentie

-S-RG3BZAV0H

411 m2

112 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Sep 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu