Sint-Janstraat 19, 3560 Lummen

Huis Te Koop in Lummen

€225.000

Goed onderhouden gezinswoning met 3 ruime slaapkamers, mooie tuin en garage op een perceel van 8are met een rustige ligging in Thiewinkel (Lummen).

Deze goed onderhouden, doch te moderniseren woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 199m² en een indeling als volgt:
Kelder: deels onderkelderd, te gebruiken als voorraadkelder.
Gelijkvloers: lichtrijke inkomhal, open woonkamer en leefruimte met kachel, keuken met ontbijthoek, verwarmde veranda en achterliggende technische berging met uitgietbak, alsook een werkplaats/berging. Er is eveneens een buitentoilet voorzien.
Verdiep: nachthal, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, bidet en lavabomeubel.
Zolder: bereikbaar via zolderluik in de badkamer, extra stockage.
Buiten: bij de woning hoort een verharde oprit, terras, mooie tuin met ideale westelijke oriëntatie en een losstaande garage.

Dit is een goed onderhouden, doch te moderniseren/te renoveren woning. Geniet bij een renovatie van deze woning van tal van premies zoals de EPC labelpremie, renteloze energielening tot 60.000 euro, renovatiepremie tot 10.000 euro, premies van Fluvius, ...

Deze leuke woning kent een rustige en toch centrale ligging, vlakbij het centrum van Thiewinkel en Lummen met winkels, openbaar vervoer, scholen, ... Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met de op- en afritten van Het Klaverblad.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

616 kWh/m2

Pand Referentie

K7G620G6BMZB

800 m2

199 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu