Hallebaan 90, 2390 Malle

Huis Te Koop in Malle

€819.000

In een residentiële villawijk, vinden we dit prachtig landhuis op 1170 m²

INDELING:
Grote centrale inkomhal met ruim gastentoilet, vestiaire en trappartij naar de eerste verdieping. Het leefgedeelte bestaat uit een riante zithoek met gezellige openhaard en royale eetkamer, dewelke uitkijkt over de prachtig aangelegde tuin. Middels een centraal geplaatste scheidingswand wordt de bureauruimte van het eet-en woongedeelte gescheiden. Aansluitend vinden we de uitgeruste keuken dewelke aansluit naar de keukenberging. Bovendien beschikt de gelijkvloerse verdieping over een wasplaats en een inpandige garage met kantelpoort, deze garage geniet van een separate toegang naar de tuin.

VERDIEPING:
Via de grote centrale nachthal hebben we toegang tot de slaapkamers en badkamers. De grote mastersuite heeft zijn eigen dressing en ook heeft men van hieruit toegang tot de master-bathroom welke beschikt over een ligbad, douche en groot wastafelmeubel. Voorts beschikt deze verdieping over 2 extra identieke slaapkamers 14 m² van elkaar gescheiden met een extra badkamer, uitgerust met douche en wastafel. In de derde slaapkamer vinden we toegang via een vlizzotrap naar de uitgeruste zolderkamer dewelke dienst kan doen als 4de slaapkamer, het resterend deel van de zolder doet dienst als bergruimte.
De perfecte, westelijk-georiënteerde tuin is volledig omheind, voorzien van alle gemakken zoals het verwarmde zwembad, uitgerust met elektrisch zwembadrolluik. Het poolhouse met overdekt terras biedt voldoende opbergmogelijkheden. De vijver waar de leefruimte over uitkijkt maakt het idyllisch tuinplaatje volledig.

Bijzonderheden:
- Uitgebreid alarmsysteem
- Elektriciteit conform
- Energiezuinig en uitgerust met 24 zonnepanelen
- Laadpaal voor elektrische wagen
- Carport achteraan de woning zorgt voor extra parkeer- en opslagruimte
- Zonneluifel over terras
- Afgewerkt met de allerbeste materialen!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

124 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.731

Pand Referentie

RRU4BD5A4FU7

1170 m2

271 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Oct 2022€819.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu