De Schaaf 40, 2390 Malle

Huis Te Koop in Malle

Deze schitterende villa (bouwjaar 2013) in landelijk strakke pastoriestijl biedt u onder meer 5 slaapkamers, 2 badkamers, prachtige leefruimtes en een dubbele garage. De woning werd afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles op een Oost-georiënteerd villaperceel van 1.810m² met een prachtig aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad, poolhouse, bijgebouw en meerdere terrassen. U bevindt zich op 5 autominuten van het centrum, nabij winkels, scholen en de oprit naar de E34 Antwerpen - Eindhoven. Zeer gunstige EPC-score: 87 kWh/m²/jaar.

Gelijkvloerse verdieping:
Inkomhal met gastentoilet en eiken trap met zicht tot in de nok van de woning (vide), alsook toegang tot de kelder. Een ruime leefruimte van ca. 52m² met gezellige TV hoek en eetkamer, gescheiden door een mooie grote gaskachel en zicht op de tuin. De eetkamer brengt u naar de luxe keuken met gezellige en zeer lichte tuinkamer. De keuken is uitgerust met volgende kwaliteitstoestellen: AGA Total Control 5-oven (voorzien van twee extra ovens: de slow cooking oven en bordenwarmhoudoven, met extra warmhoudplaat bovenaan), 2 ijskasten alsook een vaatwasser (Miele). Aansluitend een ruime bijkeuken/wasplaats, met maatkasten en aansluitingen voor was- en droogmachine, die via de zij-inkom in verbinding staat met de tuin. Tot slot op de gelijkvloerse verdieping een inpandige garage voor 2 wagens met een elektrische laadpaal (merk: Mennekes).

Eerste verdieping:
De masterbedroom (30m²) bestaat uit een ruim slaapgedeelte, een grote ensuite dressing en een luxe badkamer (dubbele douche, ligbad, dubbele wastafel, en toilet). Vervolgens nog 1 afgewerkte slaapkamer (19,5m²) met ingemaakte kasten en eiken bureau. Een bureau van ca. 14,5m². Een badkamer met opnieuw een ligbad, douche, driedubbele wastafel en maatwerk kast. Tot slot is er nog een apart toilet op de nachthal.

Tweede verdieping:
Vide: een mooie open ruimte waar jongeren zich kunnen vermaken met playstation, tv,..! De ruimte werd afgewerkt met akoestisch spanplafond waardoor deze geluids- en galmwerend is. Verder zijn er nog 2 grote slaapkamers (24,50m² en 22m²) met ingemaakte kasten en eiken bureau.

Buitengebeuren:
De prachtig aangelegde tuin is voorzien van een verwarmd buitenzwembad met pre-installatie jetstream, buitendouche, poolhouse en bijgebouw. Het poolhouse met dubbele functie fungeert in de winter als 'sauna-complex', en is uitgerust met een sauna (9 kW kachel), inloopdouche, wastafel en toilet. De zitruimte doet dienst als rustruimte en beschikt over een gaskachel, tv-aansluiting, wiFi,.. Verder is er ook een petanque aangelegd. Het perceel is tenslotte volledig omheind en heeft aan de voorzijde een automatische toegangspoort.

Bijzonderheden: 
- Domotica aanwezig
- Verwarming op aardgas (radiatoren en vloerverwarming)
- Zonnepanelen 6300 Kwh
- Mogelijkheid tot plaatsen warmtepomp
- Putboring (125m diep) voor alle watervoorzieningen
- 80.000 liter waterreservoir onder het bijgebouw
- Regeninstallatie met automatisch sproeisysteem
- Ruime kelder en kruipruimte
- De elektrische installaties conform
- Eerste en tweede verdieping volledig op eiken parket

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

87 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.348

Pand Referentie

QAHY0M9JAV97

1810 m2

426 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu