Antwerpsesteenweg 356, 2390 Malle

Huis Te Koop in Malle

€739.000

Deze charmante herenwoning biedt de ideale mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Natuurlijk is deze polyvalente handelsruimte/kantoorruimte van ca. 120 m² ook perfect opnieuw om te vormen zodanig dat de gehele woning voor bewoning gebruikt kan worden. Kortom een pareltje nabij het centrum van Westmalle met tal van mogelijkheden.

Indeling:
Op het gelijkvloers bevindt zich de riante inkomhal (momenteel winkelruimte) met gastentoilet en een prachtige authentieke trap naar boven omgeven door mooie glaspartijen. Hier bevindt zich de polyvalent te gebruiken handels-/kantoorruimte van 120 m², momenteel volledig ingericht met ingemaakte kasten voor winkelruimte. Achteraan een aparte bureauruimte. Op deze verdieping is er tevens ook een toegang naar de hedendaagse woonst met een volledig ingerichte open keuken en een leefruimte voorzien van een houthaard. Zowel de huidige winkelruimte als de effectieve woongelegenheid zijn beiden voorzien van een aparte toegang. Tevens beschikt de woning ook over een ruime kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers op parket alsook een volledig geïnstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, douche en toilet. Boven de leefruimte bevindt zich ook nog een volledig privatieve masterbedroom met ensuite volledig geïnstalleerde badkamer met lavabomeubel, douche en toilet alsook aansluitend een ruime dressing met ingemaakte kasten.

Achteraan is de tuin ontzettend mooi en gezellig aangelegd: voorzien van mooie terrassen, een verwarmd zwembad alsook een gezellig overdekt en verwarmd terras in eik.

De hedendaagse afwerking in combinatie met de vele authentieke elementen maken deze woning uniek.

Bijzonderheden:
- Woon-/werkcombinatie mogelijk
- Authentiek maar instapklaar eigendom
- Zeer goed onderhouden en voorzien van alle hedendaags comfort
- Ruime parking vooraan


Voor meer info of een bezoek, neem contact op met Julie op 0478/61.71.36 of julie@reds.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

358 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.571

Pand Referentie

VRRIZA64582F

356 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€739.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu