9030 Mariakerke

Huis Te Koop in Mariakerke

€386.400

In het prachtige en groene Mariakerke, op de grens met Wondelgem komen 21 nieuwbouwwoningen.

Het project Lieve Gardens in de Speistraat biedt huizen aan met 3 (uitverkocht), 4 of 5 slaapkamers. De huizen hebben 1 of 2 verdiepingen. De woningen met 2 verdiepingen hebben de luxe van 2 badkamers.

Licht en optimaal ruimtegebruik stonden centraal bij het ontwerpen van deze woningen door Architect Bontinck.
Verdiepingshoge raampartijen zorgen zorgen voor verbinding tussen de leefruimtes en het groen van de tuin.

De woningen worden verkocht sleutel op de deur met een zeer kwalitatieve afwerking. Een mooie extra troef zijn de privatieve zonnepanelen.

Elke woning geniet trouwens van een eigen parkeerplaats en privatieve tuin met berging en toegang achteraan tot het kruiwagenpad. Zo kan de bewoner met de fiets tot aan de eigen berging fietsen.

Lieve Gardens is omringd met water, wandel en fietspaden. De woningen zijn gelegen op fietsafstand van Gent, met ook veel bushaltes in de buurt.

De werken aan de nieuwe fietsbrug over de R4 zijn reeds gestart. Deze brug maakt het mogelijk te fietsen van de ene woonwijk naar de andere zonder auto's te moeten kruisen. Ook komt er een nieuwe fietssnelweg, parallel aan de Industrieweg.

Met de auto ben je snel aan de R4 met goede verbindingen naar Antwerpen, Zelzate, Brussel en Kortrijk.
Er zijn verschillende winkels, supermarkten en horeca in de buurt.

De huizen van het nieuwbouw project Lieve Gardens passen perfect binnen de doelstelling van de Stad Gent om meer ruimte te creëren voor gezinnen. De vele slaapkamers, de tuin en de omgeving maken van Lieve Gardens het ideale gezinsproject. Waardoor ook investeerders hier een slimme belegging kunnen doen! Woningen zijn momenteel erg snel verhuurd, woningen met tuin nog sneller.

Mariakerke is een groene gemeente, met veel scholen, een bibliotheek, speelparken en een goede fietsinfrastructuur. Ook de toegang tot openbaar vervoer is erg vlot en bereikbaar.

Fase 1 zal bestaan uit 11 woningen en fase 2 uit 10 woningen. Fase 1 is volledig uitverkocht.

Wie eenmaal in Mariakerke komt wonen wil er nooit meer weg.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

T4I3PEYSOU-P

Vraagprijzen

03 Dec 2022€386.400

Menu