Gérard Willemotlaan 68, 9030 Mariakerke

Huis Te Koop in Mariakerke

€499.000

Deze bel-etagewoning is terug te vinden op de Gérard-Willemotlaan aan het water, op fietsafstand van Gent centrum en vlakbij centrum Mariakerke.

De woning met kantoorruimte is ideaal voor wie wonen en werken wenst te combineren en dit met een vlotte bereikbaarheid voor zowel auto- als fietsverkeer.

De benedenverdieping bestaat uit een dubbele garage met bijhorende bergingen, een in te richten stadstuin en zo'n 50m² kantoorruimte. De beneden verdieping is volledig op te frissen of te renoveren.

Daarboven zijn er 3 verdiepingen aan woonruimte voorzien. De eerste verdieping is volledig opengewerkt, waardoor er een ruim en lichtrijk gevoel heerst. Met langs het noord-oosten zicht op het water en langs het zuid-westen toegang tot het zonnige terras, kan je van deze ruimte een echte hotspot in huis maken. Aan de nog in te richten keuken is er een extra berging voorzien.

Op de tweede verdieping zijn 3 afgewerkte slaapkamers voorzien tussen de 14m² en 18m². De badkamer is afgewerkt met een houten vloer, ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. In totaal zijn er 3 aparte toiletten voorzien.

De bovenste verdieping is te gebruiken als hobbyruimte of zeer ruime slaapkamer (39m²).

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

432 kWh/m2

Pand Referentie

3QHQJ-KYZ7J2

206 m2

364 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Sep 2022€499.000

18 Jul 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu