Speistraat 21, 9030 Mariakerke

Huis in Mariakerke

€436.800

Deze halfopen bebouwing met veel ruimte, die vind je aan de Speistraat in Mariakerke. Deze energiezuinige nieuwbouwwoning maakt deel uit van een project van 21 woningen langsheen de Lieve.

Via de inkom stap je de woning binnen. Daar ligt alvast het gastentoilet. Wanneer je de leefruimte binnen gaat, merk je meteen hoe lichtrijk die is dankzij de grote raampartijen. De open ruime keuken met kookeiland is voorzien van alle comfort en achter de keuken ligt een ruime berging voor wat extra stockage ruimte en plaats voor wasmachine en droogkast. De afgesloten grote tuin is perfect om de kinderen te laten spelen, om te genieten van een ontbijt op het terras of een BBQ bij de ondergaande zon. Een tuinberging zorgt voor een practische buitenberging voor fiets, scooter, of tuingerief.

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 kamers, een badkamer met inloopdouche, een ruime berging die kan dienst doen als dressing en nog een toilet. Op de 2e verdieping liggen dan nog de masterbedroom met ensuite douchekamer en een 2 extra kamers.

De ligging van deze woning is perfect centraal voor wie de R4 moet hebben (Gent, Zelzate en de autosnelwegen) of de N9 (Gent-Eeklo). Winkels, alsook scholen vind je binnen een straal van 2 kilometer. Met een bushalte quasi voor de deur en de trekweg op enkele meters afstand kan je je zowel met het openbaar vervoer als met de fiets snel verplaatsen. Voor iedere woning is er een aparte parkeerplaats voorzien !

Ook woningen met 3 en 4 slaapkamers of een gesloten bebouwing beschikbaar! Iedere woning heeft zijn eigen zonnepanelen.

Wenst u een bezoek op een voor u passend moment? Aarzel dan niet en contacteer Sarah voor een persoonlijk bezoek aan het project.

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be

Menu