Brugsevaart 98, 9030 Mariakerke

Huis Te Koop in Mariakerke

€339.000

Langsheen de Brugsevaart, op de hoek met de residentiële Broekstraat.
Solide 60’s laagbouwvilla met heel wat mogelijkheden. De voornaamste troeven zijn hier de groots opgevatte ruimtes, de mooie lichtinval, de centrale ligging en het grote aanpalende werkatelier/de garageruimte (48m²). Het werkatelier is toegankelijk via een grote poort, of via een aparte deur. In het atelier is water/elektriciteit voorzien. Er is een lift die kan gebruikt worden om goederen naar de verdieping te brengen en te stockeren.
De leefruimte is ruim, omgeven door grote ramen en bijzonder lichtrijk.
De aanpalende keuken heeft een directe toegang naar buiten. Ideaal voor een ontbijtje in de ochtendzon! Op dit moment is er 1 slaapkamer ingericht, maar uitbreiding is mogelijk.
Deze prijs is een instelprijs. Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023


Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

463 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.355

Pand Referentie

-0BAFOMFZHO3

541 m2

208 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€339.000

14 Sep 2022€370.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu