Hogekouterstraat 36, 9030 Mariakerke

Huis Te Koop in Mariakerke

€480.000

Deze energiezuinige, halfopen bebouwing werd recent knap gerenoveerd volgens alle hedendaagse standaarden. Met zijn goede ligging, op slechts 10minuten fietsen van Gent-centrum en in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer, treft u de ideale combinatie van wooncomfort en bereikbaarheid. Verschillende praktische nutsvoorzieningen zijn op wandelafstand bereikbaar (postkantoor, bank en bakker)

Indeling: Via de voordeur betreden we de inkomhal met trap Daarna wandelen we door naar de lichtrijke, ruime leefruimte. Verder vinden we op het gelijkvloers een wasruimte met aansluitende badkamer en moderne keuken, alles voorzien nieuwe, moderne apparatuur.

Via de vaste trap komen we terecht op de eerste verdieping waar zich twee ruime kamers bevinden, die zowel als slaapkamer als bureau kunnen ingericht worden. Op het tweede verdieping vinden we een zeer ruime zolderverdieping terug, het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd waardoor men de mogelijkheid heeft deze verdieping verder af te werken als derde slaapkamer.

Tevens beschikt de woning achteraan over een aangename buitentuin en een garage. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Bruno 0495/12.20.64.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

222 kWh/m2

Pand Referentie

Z3WE2D3F-JNL

293 m2

175 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Oct 2022€480.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu