Wolvengracht 31, 9030 Mariakerke

Huis Te Koop in Mariakerke

€635.000

*Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Herbert bellen op het nummer 0493 36 03 69.*
Vrijstaande villa met een bewoonbare oppervlakte van 190m² die beschikt over een royale tuin met privatieve oprit en dubbele garage gelegen op een perceel van +/- 833m².

De villa, die in zeer goede structurele staat verkeert, bevindt zich in Mariakerke op slechts 10min rijden van de Gentse binnenstad. De ideale gezinswoning door zijn volume, praktische indeling, ligging en grote tuin.

De woning werd steeds met de grootste zorg onderhouden en is instapklaar. Mits enkele eenvoudige, louter esthetische ingrepen, zoals bvb het updaten van de vloeren en tapis plein kan men de woning aanpassen naar eigen smaak en stijl.

Via de inkomhal aan de zijgevel betreden we het gelijkvloers. De leefruimte en de eetplaats vormen samen één groot lichtrijk volume, voorzien van grote raampartijen die aansluiten op het terras en een uniek uitzicht bieden over de uitgestrekte tuin. De gezellige zithoek is voorzien van een stijlvolle haard. Naast de eetplaats vinden we de keuken met mogelijkheid voor ontbijthoek. Via de vele raampartijen hebben we ook toegang tot het terras. De perfecte uitvalsbasis tijdens zomeravonden. De beneden verdieping beschikt nog over een dubbele garage, een gastentoilet en handige berging.

Via de draaitrap,komen we op de bovenste verdieping. Hier vinden we 4 slaapkamers. Dit verdiep geeft eveneens plaats aan een grote badkamer met bad, een kleinere badkamer met douche alsook nog een tweede toilet. Als kers op de taart beschikt de woning nog over een multifunctionele zolderruimte van 50m².

Samengevat, een solide gebouwde villa met potentieel die aanspreekt door zijn goede staat, ruimte en ligging nabij Gent.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

313 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.861

Pand Referentie

79660BQTUUWQ

Vraagprijzen

02 Dec 2022€635.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Niet ingegeven

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu