Draaibankstraat 26, 2800 Mechelen

Huis in Mechelen

€245.000

Onder optie.

Te koop: gezellige instapklare rijwoning in aangename woonwijk met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3). De woning ligt op wandelafstand van het centrum, het station, bushalte, school, Kruidtuin en Dijledijk.

Indeling: je komt binnen in de inkomhal, met aan de linkerzijde een ruime berging. Daarachter de eetplaats en zithoek, voorzien van een lichtkoepel. Achter de living bevindt zich een ruimte met plaats voor wasmachine en droogkast, keuken, wc en badkamer.

De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft een aansluiting voor een afwasmachine. Helemaal achteraan vind je een zonnig zuid-westgericht terras.

Op de 1ste verdieping is er een slaapkamer met houten vloer en een doorloopkamer met vaste trap naar de zolder. Deze doorloopkamer is geschikt als ruime dressing, bureau, hobbykamer of extra slaapkamer.
De afgewerkte zolder met twee veluxramen is een zeer ruime kamer, ook geschikt als slaapkamer.

Het plat dak boven de living en de keuken werd in 2018 volledig vernieuwd en naar huidige normen geïsoleerd. De woning heeft een EPC-waarde van 270.

De elektriciteit is volledig conform, de hele woning is voorzien van centrale verwarming met condensatieketel. Onder de gehele eetruimte bevindt zich de droge kelder.

Bieden onder gesloten omslag. U kan de vraagprijs bieden, minder dan de vraagprijs, of meer.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

270 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€225

Pand Referentie

ZZF49R8ASF2F

70 m2

101 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€245.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu