Caputsteenstraat 15, 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€439.000

***COMPROMIS***
Op deze toplocatie bevindt zich een zopas gerenoveerde (2021) zeer ruime gezinswoning op 4 niveaus met 3 exclusieve mega slaapkamers en privacy terrassen in een volledige ommuurde stadstuin. Laat u charmeren door deze stijlvolle renovatie met hoge plafonds, integratie van authentieke stijlelementen, voorzien van alle comfort en luxe. Zo werden oa de originele trap, de planken vloer op verdiepingen alsook de originele dubbele deur naar de ontvangstruimte/tearoom gerestaureerd in een totaalconcept dat baadt in het licht door de bijzondere aandacht voor lichtinval en interieurverlichting. Zelfs de ruime kelder straalt authenticiteit uit.

Deze energiezuinige woning (EPC 124) heeft een zeer gunstige ligging met alles op wandel/fiets-o-strade afstand: via park overkant straat vlakbij station, winkels, bakkers, sport , scholen en hartje Mechelen (700m) en de E19 Brussel-Antwerpen. En tegelijk vlakbij het Nekker sport en recreatiedomein en Mechels Broek.
Geen parkeerstress met gratis buurtparkeren voor de deur en parking met oa laadpaal op 50m. Ook mog’d tot afz bijkopen v.e. ruime garage (auto+fietsen) op wandelafstand in de Kalverenstraat. Kortom een parel voor liefhebbers van een ruime nwe woonst met alle comfort vlakbij centrum en tegelijk de rust en nabij groen. Geen IMMO aub.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

124 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€647

Pand Referentie

9CDVEQS6LEEL

140 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu