Paardenkerkhofstraat 84, 2800 Mechelen

Huis in Mechelen

€369.000

Instapklare woning in een rustige straat in Mechelen.

Bij het betreden van de woning vind je op de rechterkant een eerste kamer. Deze doet momenteel dienst als praktijk maar kan prima ingericht worden als bureau of (slaap) kamer. Iets verder vind je de ruime open living, gevolgd door de open keuken met eiland en eetkamer. Door de twee lichtkoepels geniet je hier van enorm veel licht. Naast de keuken kom je terecht in de berging die momenteel dienst doet als waskot, ideaal voor de wasmachine en droogkast. Ook vind je hier een eerste toilet. Eenmaal door het schuifraam kom je uit op het overdekte terras gevolgd door het grote terras & de tuin waar je heel de dag door van zon geniet. Achteraan in de tuin kan je al je rommel makkelijk kwijt in het tuinhuis.
Op de eerste verdieping vinden we een grote slaapkamer en de volledig ingerichte badkamer met douche en tweede toilet. Op de tweede verdieping is er de mogelijkheid nog 2 extra slaapkamers in te richten. Deze zolderverdieping dient verder geïsoleerd en afgewerkt te worden wat heel wat mogelijkheden biedt. Ideaal voor mensen die graag hun eigen touch aan deze woning willen geven.

Woning gelegen op wandelafstand van Grote Markt, station, scholen, winkels, cinema, etc. Mogelijkheid tot bijhuren garagebox.

Voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse contacteer : paardenkerkhofstraat84@outlook.com

GEEN IMMO.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

304 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€414

Pand Referentie

80IIEY20VQEY

0 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu