Heembeemd 86, 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€449.000

Een buitenkans voor de snelle beslissers! Ontdek deze instapklare woning door een bezoek in te plannen op de bezoekdag op 21/05. Stuur een sms naar 0477/470.299 om een afspraak in te plannen.

Deze ruime en prachtig ingerichte woning werd recent gerenoveerd en ligt in de buurt van het klein Begijnhof op een steenworp van het Predikheren en Grote Markt. In de onmiddellijke omgeving vind je stadsparkjes en alles wat je nodig hebt op wandelafstand. De woning ligt vlakbij de uitvalswegen.

Je komt binnen in de ruime, lichtrijke leefruimte met moderne inrichting. Vanuit de hoek vertrekt een ingebouwde zitbank, die overloopt in een op maat gemaakte kast, met ongelooflijk veel plaats. De kast eindigt als bureau. De zithoek loopt over in de eetkamer en de open, volledig ingerichte keuken. Achteraan de woning is een kleine wasruimte voorzien met een trap naar de ruime kelder. Op het gelijkvloers bevindt zich ook het gastentoilet.

In de prachtige, gevarieerde tuin kom je helemaal tot rust en kun je genieten van de stilte.

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime dressing.
De badkamer is voorzien van inloopdouche, ruim bad, toilet en 2 lavabo’s.
Op de 2e verdieping kun je nog authentieke balken terugvinden. Deze verdieping is ingericht als 2 slaapkamers, opgesplitst door een bureau.

Voor wie graag in het centrum van Mechelen wil wonen, maar toch in een rustige buurt wil thuiskomen, is dit dé uitgelezen woning.

Deze woning is te koop vanaf de vermelde prijs.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€880

Pand Referentie

SO0T86KKT8NU

173 m2

224 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu