Leestsesteenweg 21, 2800 Mechelen

Huis in Mechelen

€325.000

# Boek zelf je tijdslot voor een bezoek in via onze website: www.living-stone.be #
Te renoveren woning op 2,8 are en Zuid-Oost gerichte tuin op ideale locatie in Mechelen-Noord, vlakbij alle verbindingswegen en het centrum van Mechelen. Grote, lichtrijke ruimtes, de tuin, de ligging, de garage achteraan het perceel en het aantal slaapkamers zijn heel grote pluspunten aan de woning.

Het pand is als volgt ingedeeld:
- Op het gelijkvloers: ruime inkomhal, leefruimte met zithoek en eethoek, keuken, bijkeuken (bergplaats) met WC en veranda. Via de keuken is er toegang tot de grote kelder (deels kruipkelder en deels voorraadkelder). Via de veranda is er toegang tot de grote, aangename tuin met doorgang tot de garage achteraan het perceel. De garage is toegankelijk via de Pennemeesterstraat met de auto, te voet kan men dan via de garage naar de woning via de tuin.
- Op de eerste verdieping: ruime nachthal met overloop naar de badkamer (met ligbad, lavabo en WC) en twee ruime slaapkamers.
- Op de zolderverdieping: inrichting met de bedoeling om er twee slaapkamers van te maken, moet nog afgewerkt worden.

Het dak is deels geïsoleerd, de ramen zijn deels dubbele beglazing en deels enkel glas. De woning is voorzien van rolluiken.
Verzorgd gebouw met een stevige betonnen structuur.

Geïnteresseerd in deze woning met enorm veel mogelijkheden? Plan je bezoek in via onze website www.living-stone.be of contacteer Luisa Simonian via 0498 88 81 70 - luisa.simonian@living-stone.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

485 kWh/m2

Pand Referentie

31XHJU11HBEL

218 m2

147 m2

Vraagprijzen

26 Sep 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu