Kurassiersstraat , 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€329.000

Modern gerenoveerde rijwoning in een rustige doodlopende straat te Mechelen. Centraal gelegen aan zeer vlotte verbindingswegen richting Antwerpen en Brussel. De grootste troeven zijn de volledig modern uitgeruste keuken met SMEG toestellen, de zuidoost georiënteerde tuin met uitzicht en toegang tot het bos, waar kinderen veilig kunnen spelen en u in alle rust kan genieten en de zeer gunstige EPC score van 134B.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de HAL waarna u toegang heeft tot de LEEFRUIMTE met EETHOEK van ca. 25,48 m². De open volledig geïnstalleerde KEUKEN ca. 2,67m x 5,4m is gloednieuw en modern uitgerust met A kwaliteit toestellen van SMEG. Inductie fornuis SMEG, dampkap SMEG, Oven SMEG, Microgolf SMEG, ijskast SMEG, vriezer SMEG, lavabo, afwasmachine, granieten werkblad en tal van ingebouwde kasten. De lichtkoepel in de keuken zorgt voor een extra lichtinval in zowel keuken als leefruimte. Beiden op grijze grote tegel. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers een apart GASTENTOILET met handwasser en BADKAMER ca. 1,94m x 4,11m. De badkamer op grote grijze tegel is voorzien van ligbad, inloopdouche met dubbel handvat, dubbele lavabo in meubel met spiegel, handdoekdroger, opbergruimte en aansluiting wasmachine en droogkast. De gehele gelijkvloerse verdieping heeft vloerverwarming.

Via de de leefruimte heeft u toegang tot de KELDER ca. 3,02m x 1,02m dewelke recentelijk werd afgewerkt en volledig droog is.
Langs de keuken heeft u toegang tot de rustige zuidoost georiënteerde TUIN ca. 53m². De tuin is voorzien van een aangelegd terras op bankirai planken, nieuwe metalen trap, tuinverlichting en een poortje die toegang biedt tot het publiek bos, waar uw kinderen veilig kunnen spelen en u in alle rust kan genieten.

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich 2 slaapkamers ca. 3,65m x 3,95m en ca. 4,53m x 2,48m. Beide slaapkamers op laminaat en ramen voorzien van elektrische rolluiken.

Derde verdieping:
Via de tweede slaapkamer is er een trap naar de derde verdieping, waar zich slaapkamer 3 bevindt ca. 4,53m x 6,63m. Voorzien van 2 veluxramen, ingebouwde legplanken en op laminaat.


Bijzonderheden:
* Keuken volledig geinstalleerd met SMEG toestellen en granieten werkblad
* Zeer gunstig EPC van 134B
* Zuidoost georienteerde tuin
* Tuin heeft uitkijk en toegang tot het bos
* Gelegen in een doodlopende, rustige straat
* Vloerverwarming op het gelijkvloers
* Gloednieuwe badkamer en keuken
* Lichtkoepel in de keuken wat extra veel zonlicht binnen geeft
* Overal dubbele beglazing in PVC
* Plat dak
* Originele plannen van de woning voorhanden
* Droge kelder
* Toegankelijke woning voor minder mobiele mensen
* KI basis: €522 & KI geïndexeerd: €972,00

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

134 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€522

Pand Referentie

QBI37BO73VCE

120 m2

105 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Dec 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu