Tervuursesteenweg , 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

Deze volledig gerenoveerde half open bebouwing met praktijkruimte, bijgebouw en privatieve woonst biedt tal van mogelijkheden en is met een mobiscore van 9,5/10 gelegen in een zeer gegeerde centrale buurt. De woning bevindt zich op minder dan 2km van het treinstation, 250m verderop is er een bushalte en op 2 minuten van de snelweg, nabij scholen, winkels, supermarkten, apothekers, slagers, bioscopen, parken, jachthaven.

Er is een aparte ingang voorzien voor de privé woning en de PRAKTIJKRUIMTE. Vooraan de woning zijn er 4 AUTOSTAANPLAATSEN met camerabewaking voorzien. De zeer lichtrijke praktijkruimte met een gezandstraalde raam is voorzien van een aparte wachtruimte en toilet. Ideaal voor een vrij beroep, maar ook voor het gebruik als kantoor ruimte of tot het ombouwen van een kangoeroewoning of B&B.

Via de INKOMHAL kom u binnen in de private woning. Via deze hal is er ook toegang tot de praktijkruimte waardoor u zelf niet langs buiten dient te gaan. De benedenverdieping is voorzien van een open KEUKEN op betonvloer - gietvloer, met EETRUIMTE en LIVINGRUIMTE. De keuken is voorzien van een combi-oven, extra oven, elektrisch fornuis, spoelbak, dampkap en ruimte voor het plaatsen van een afwasmachine en ijskast met diepvries. De living bevindt zich op een eiken parket met een gloednieuwe energievriendelijke pellet kachel. De eetruimte en keuken heeft grote schuiframen met uitzicht en toegang tot de ingesloten zuid-oost georïenteerd TERRAS/TUIN.

Aan het terras bevindt zich een BIJGEBOUW, deze is ideaal voor een tuin lounge, pool house of een relaxruimte met jacuzzi en sauna.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime eerste SLAAPKAMER met airco. Via de slaapkamer heeft u toegang tot een eventueel aan te leggen DAKTERRAS. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de zeer ruime BADKAMER, met ligbad, betegelde inloopdouche, en badkamermeubel met ingebouwde kasten en 2 lavabo's. BERGING/WASPLAATS voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, hier bevindt zich ook de ontkalker en warmte buitenlucht pomp.

Vervolgens zijn er nog 2 aparte ruimtes op de tweede verdieping, op een houten vloer met veluxramen. De zolder werd ingericht met een extra SLAAPKAMER en FITNESS RUIMTE. Het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd. Tenslotte bevinden op het dak ook maar liefst 24 ZONNENPANELEN, goed voor 7.500 KW.


BIJZONDERHEDEN:
* Gerenoveerde half open bebouwing met praktijkruimte, bijgebouw en privatieve woonst
* Zuid-oost georïenteerd TERRAS/TUIN.
* Dak volledig vernieuwd en geïsoleerd
* 24 zonnepanelen - 7.500 KW
* 6 jaar geleden volledig vernieuwd
* Dubbele beglazing in PVC, zonnepanelen, warmtepomp, alarm, videofonie
* 3 toiletten
* 4 autostaanplaatsen met camera bewaking
* Energiezuinige woning op pelletkachels en airco
* Praktijkruimtes die kunnen omgebouwd worden tot kangoeroewoning of B&B

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

174 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€632

Pand Referentie

ZK5S51AYQ1NR

281 m2

270 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu