Ivo Cornelisstraat 20, 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€425.000

Toestand:
Deze gezellige woning werd volledig gerenoveerd en is hierdoor meteen instapklaar. De woning werd vanbinnen afgewerkt met kwalitatieve en tijdloze materialen. De aangebouwde veranda in het verlengde van de woonkamer zorgt voor ruimte en veel lichtinval. Tevens is hier een volledig ingerichte open keuken aanwezig. Verder heeft de woning een ruime inkomhal met apart toilet. Deze geeft u ook toegang tot de garage met automatische poort. Op de verdieping hebt u 2 mooie slaapkamers en de badkamer die ook volledig afgewerkt is met een inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.
Op de zolderverdieping hebt u nog een zeer mooie ruimte die u de mogelijkheid geeft om één of twee extra slaapkamers te voorzien. In de zomer is het heerlijk vertoeven in de ruime tuin, voor kinderen tevens geen gebrek aan speelruimte.

Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal - apart toilet - woonkamer met leefveranda - keuken - garage
Verdieping: Nachthal - 2 slaapkamers - badkamer
Zolder: Ruime zolder met mogelijkheden tot extra slaapkamer

Ligging:
De woning is zeer gunstig gelegen in het aangename Mechelen-Zuid. U bent vlakbij de Tervuursesteenweg wat maakt dat u vlot in het centrum van Mechelen bent. Alsook naar de oprit van de autostrade in Mechelen-Zuid en Hofstade. Ook voor wie met het openbaar vervoer reist is de woning ideaal gelegen. Vlakbij hebt u verschillende bushaltes ook het station van Mechelen is op slechts 3km verwijderd.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

260 kWh/m2

Pand Referentie

5YP-G-TUUSFZ

577 m2

160 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu