Spreeuwenhuisstraat 5, 2800 Mechelen

Huis Te Koop in Mechelen

€349.000

Toestand
Deze charmante, rustig gelegen woning werd gebouwd in 1934. Door de jaren onderging ze meerdere renovaties en werd steeds zeer goed onderhouden.
Je betreedt de woning via een ruime inkomhal. Van hieruit heb je toegang tot de woonkamer en open keuken. Door de grote ramen en lichtkoepel geniet je hier van veel natuurlijk licht. Aansluitend vind je de ruime berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de gezellige, zuidelijk georiënteerde stadskoer.
Een verdieping hoger tref je de badkamer en 2 ruime slaapkamers. De zolderverdieping werd omgebouwd tot een 3de zeer ruime slaapkamer. Tot slot is een inpandige garage aanwezig.
De woning bevindt zich aan de toekomstige "Keerdok site". De buurt zal in de nabije toekomst een upgrade krijgen. Kort gezegd, het zal een nieuwe ontmoetingsplaats aan het water worden voor de Mechelaar. Zo komt er vlakbij o.a. een nieuw park en een gezellige promenade. Voor meer info: https://www.mechelen.be/stadsvernieuwing/keerdok/plannen

Indeling
Gelijkvloers: Garage - inkomhal - woonkamer - keuken - toilet - berging
1ste verdieping: Badkamer - 2 slaapkamers
zolderverdieping: Ruime zolderverdieping, bereikbaar met een vaste trap

Ligging
De woning combineert een rustige ligging met de praktische nabijheid van de stad. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn op wandelafstand te vinden. De oprit van de E19 en A12 zijn ook vlakbij.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

213 kWh/m2

Pand Referentie

GNVPLY5WQIVO

110 m2

177 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu